×××

Virtus Zorg & Ondersteuning bestaat uit Marcel Niessen, Laury Vinclair en Gerda van Helden. We kennen elkaar van het werken binnen een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. We delen dezelfde passie: werken met jeugdigen en jong-volwassenen met een langdurige hulpvraag. Samen zijn we goed voor decennia aan ervaring met betrekking tot het werken met deze doelgroep en houden er een gedeelde visie met betrekking tot dagbesteding en begeleiding op na. Die passie en visie hebben geleid tot een effectieve en prettige samenwerking waarin een ieder optimaal gebruik kan maken van zijn of haar kracht. 

 
 

Laury Vinclair

Eigenaar / begeleider

Laury is mede-eigenaar van Virtus Zorg & Ondersteuning en neemt een schat aan ervaring mee uit haar 10+ jaren werkervaring als persoonlijk begeleider binnen een woonunit voor jongeren en jongvolwassenen met een langdurige hulpvraag (LVB+-unit). De gedeelde passie en visie maakte dat Laury haar vaste baan verliet en de overstap naar Virtus Zorg & Ondersteuning maakte.

Marcel Niessen

Eigenaar / begeleider

Virtus Zorg & Ondersteuning is opgericht door Marcel. Marcel heeft als gevolg van zijn jarenlange ervaring als persoonlijk begeleider binnen een LVB+-unit, een sterke eigen visie ontwikkeld die ervoor gezorgd heeft dat hij zijn eigen kleinschalige en specialistische organisatie heeft opgericht, waarin hij deze visie daadwerkelijk in de praktijk kan brengen.

Gerda van Helden

Gedragswetenschapper / begeleider

Gerda heeft vele jaren gewerkt als persoonlijk begeleider binnen een LVB+-unit. Gerda is opgeleid als orthopedagoog maar vond dagdagelijks werken met de jongeren en jongvolwassenen leuker dan een kantoorbaan. Werken binnen Virtus Zorg & Ondersteuning maakt echter een aantrekkelijke mix hiervan mogelijk.