×××

We zowel individuele begeleiding als incidentele begeleiding. Onder de onderstaande kopjes leggen we verder uit wat we hiermee bedoelen en wat we voor je kunnen betekenen.

Indivuduele begeleiding

Binnen de individuele begeleiding van cliënten met een langdurige (complexe) hulpvraag gebruiken wij, naast Ervaringsleren, het methodisch kader van LifeWise. Hoewel Lifewise verwijst naar het leven in de grote stad, weten we inmiddels dat de verleidingen in een dorp of kleine stad minstens zo groot kunnen zijn.

Lifewise (ontwikkeld door Middin en Cordaan) bestaat uit 4 pijlers en 16 handvatten, die begeleiders houvast bieden in de dagelijkse praktijk.

Meer informatie over LifeWise kun je HIER (informatie voor cliënten) en HIER (Handvatten LifeWise) vinden

Incidentele begeleiding

Incidentele begeleiding is bedoeld voor mensen die tijdelijk hulp nodig hebben. Hierbij kun je denken aan een bezoek aan de tandarts, het ziekenhuis, een begrafenis of gewoon een familiebezoek. Extra voorbereidende en/of nazorg behoort ook tot de mogelijkheden. Ook zorgorganisaties kunnen gebruikmaken van onze diensten bij het onvoldoende beschikbaar zijn van personeel, netwerk of vrijwilligers.

Financiering

Financiering kan via het PGB, onderaannemerschap, eigen middelen of de WMO. Wij kunnen ondersteunen bij de aanvraag.